Tüm HABERLER
  • ÖDÜL SEZONUNU AÇTIK

KÇÜ ÖDÜL SEZONUNU AÇTI   İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü yeni sezona yine ödülle başladı. Bu yıl 11. kez düzenlenen RATEM “Aklıma Bir Fikir Geldi”  yarışması, TRT İstanbul Radyosu binasında, 25 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen büyük bir organizasyonla tamamlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da “Korsanla Mücadele” konusunun işlendiği yarışmada, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü 4. sınıf öğrencisi Korhan DADAK, televizyon kategorisinde birincilik ödülünü almaya hak kazandı. 11. kez düzenlenen ve büyük ilgi gören yarışmaya katılım yine yüksek oldu. Türkiye genelinde 56 üniversiteden 660 projenin başvurduğu yarışmada, 3 farklı kategoride 9 derece sahiplerini buldu. Hazırladığı rap şarkısı videosuyla televizyon kategorisinde birinciliğe layık görülen Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi  Korhan DADAK büyük sevinç yaşadı. Daha öncede çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden DADAK, yarışmalara katılmaya devam edeceğini ve yeni başarılara imza atacağını belirtti. Ayrıca yarışmada İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ne başarı belgesi takdim edildi. Başarı belgesini almak üzere Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Erdem GEÇİT hazır bulundu. Yarışmada ödül alan öğrenci ve üniversitelerin öğretim üyelerinin katıldığı aile fotoğrafının ardından gerçekleşen kokteyl ile gece son buldu. Gerçekleştirilen sembolik bir takdim töreni ile Üniversite adına verilen başarı belgesini teslim alan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan GÖKÇE, öğrenciler için önemli bir deneyim kazanma fırsatı sunan bu yarışmaların devam etmesi gerektiğini, Üniversitemizde kurulan Medya Merkezi gibi uygulama alanları sayesinde öğrencilerimizin daha fazla proje üreterek önemli başarılara imza atacaklarını ve kazanılan ödülden dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Toplam 1